14.3 C
Amposta

Apareixen pintades feixistes al domicili de Núria Menasanch a Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció.- La cap de llista de la formació Primàries Tortosa, Núria Menasanch, denuncia que han aparegut diverses pintades de caracter feixista al seu domicili, a la capital del Baix Ebre. La també escriptora, declara que davant d’aquest tipus d’accions, “hem d’alçar la veu i denunciar el feixisme com una sola dona! Totes juntes ho aconseguirem!”.

Menasanch explica que en el mur hi havien pintats llaços grocs, i que fa uns dies van guixar “Viva España”, “Viva Franco”, “Vox”, i la frase “la república no existeix idiota”. “Denuncien que n’hi ha pancartes pels presos polítics a l’ajuntament, i a mi m’ho han empastifat tot”, diu la candidata de Primàries Tortosa, qui afegeix que no presentarà cap denuncia, perquè bàsicament, no creu en la justícia espanyola.

“Hi ha una regressió democràtica a España i no hem de callar, al 36 vam agarrar temor en coses que es veien. Si totes alcem la veu, diem aixo i ho denunciem tots a una, de vertiat crec que no passaran”, comenta. Per altra banda, la candidata reclama més seguretat a Tortosa, ja que “venen escamots a treure llaços i estalades, o es llença aigua des dels balcons a les manifestacions independentistes amb total impunitat”.

Menasanch descarta que les pintades s’hagin fet per assenyar-la a ella, tot i que fa uns dies, aquest domicili es va fer públic per una reunió que va realitzar el nou partit Primàries Tortosa.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -