14.3 C
Amposta

Antoni Gilabert serà el candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de l’Aldea

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La militància de la secció Local d’Esquerra Republicana a l’Aldea ha escollit l’actual regidor d’Endavant l’Aldea, Antoni Gilabert i Rodríguez, per encapçalar la candidatura a les eleccions municipals vinents. Gilabert es va incorporar com a regidor del govern municipal de l’alcalde Dani Andreu l’any 2017; aquesta legislatura és portaveu del grup republicà de l’Ajuntament; a la vegada que és també conseller comarcal del Baix Ebre, on és el responsable de l’àrea d’Obres i Serveis, i presideix el consell esportiu del Baix Ebre.

Una vegada feta l’elecció de Gilabert, els esforços se centraran a confeccionar una candidatura “renovada, oberta a noves sensibilitats, amb experiència de govern i capacitat de gestió”. Un equip proper a la gent que “ofereixi un projecte engrescador per a l’Aldea, i que tingui com a prioritats destacades el benestar de la ciutadania, el compromís social i el foment cultural”.

Durant la darrera dècada, Esquerra Republicana de Catalunya ha guanyat totes les convocatòries electorals que s’han celebrat a l’Aldea, excepte les darreres eleccions municipals de 2019. D’aquí que l’objectiu de la candidatura encapçalada per Antoni Gilabert sigui recuperar per als republicans l’alcaldia que van liderar entre els anys 2004 i 2019.

Antoni Gilabert i Rodríguez treballa al sector privat en el ram dels serveis de l’automoció, desenvolupant feines de responsabilitat, i està molt implicat en la vida social i cultural del municipi, participant de manera activa en diferents entitats com ara la Societat Cultural Recreativa Unió Aldeana, l’Arxiu Històric de l’Aldea, el Club de Tenis o la U.E. Aldeana. A més, és un gran apassionat de la història del seu poble, per la qual cosa l’any 2015 va publicar el llibre “L’Aldea i la seva gent, imatges per al record”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -