14.3 C
Amposta

Andrés Moreno, expert en tecnologies, forma part de la llista del PSC d’ Amposta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

NdP.- Andrés Moreno, és un jove de 31 anys, apassionat de les noves tecnologies que està molt il·lusionat amb la idea de fer d’Amposta una Smart City, per tal de dur a terme projectes en benefici de la qualitat de vida dels ciutadans.

Ha treballat en la startup Captio Tech, empresa tecnològica catalana de gran èxit en els serveis de la informació. Ha estat formador tècnic per a nous treballadors del seu producte i ha elaborat aplicacions informàtiques d’ús intern per a l’optimització de processos recurrents en els seus OnBoardings com a part del departament de Customer Success.

“La meva vida i vocació gira a l’entorn de les noves tecnologies i a la manera en la que aquestes poden millorar la vida i suplir les necessitats de la gent. És per aquest motiu que he decidit acceptar formar part de la candidatura del PSC, perquè Francesc Miró vol ser alcalde d’Amposta per tal de que la nostra ciutat arribi a ser referent de ciutat sostenible, neta i preparada pel futur que volen per aconseguir crear llocs de treball estables” ha afirmat Andrés Moreno

Per la seva part, el candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta Francesc Miró, ha agraït a Andrés la seva implicació per formar part de la llista del PSC. “Andrés ens aporta la seva experiència en el sector emergent de les noves tecnologies per aplicar-ho a la nostra ciutat amb l’objectiu de garantir els nous reptes del desenvolupament sostenible, un increment de la  qualitat de vida dels ciutadans i una major eficàcia dels recursos disponibles. Vull fer d’Amposta una Smart City”  ha enfatitzat Francesc Miró.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -