14.3 C
Amposta

Amposta Serveis Municipals controlarà la platja de l’Eucaliptus aquest estiu

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Amposta encarrega a l’empresa pública Amposta Serveis Municipals (Amsermu) prestar el servei de vigilància i gestió de la platja de l’Eucaliptus aquest estiu. El ple ordinari de l’abril ho ha aprovat amb l’abstenció de Som Amposta. L’ajuntament vol gestionar i controlar que es compleixin les ordenances municipals en aquest espai natural.

Així, seran els agents ambientals contractats per Amsermu els qui controlin, en coordinació amb la Policia Local, l’ús correcte de la platja. Dos la segona quinzena de juny i dos la primera de setembre i quatre els mesos de juliol i agost. Aquests estaran amatents a què la pesca es realitzi en les zones permeses i els horaris específics, que els animals de companyia utilitzin els espais delimitats per aquest ús, que no es pernocti dins la platja i que els vehicles estacionin a les zones delimitades per aquesta finalitat, entre altres coses. Així, tal com explica l’alcalde, Adam Tomàs, la voluntat és posar ordre a la platja i que es vetlli pel compliment de les ordenances.

El ple ordinari d’abril també va aprovar, amb els vots a favor d’Esquerra d’Amposta, els Socialistes d’Amposta, Junts per Amposta i l’abstenció de Som Amposta el conveni amb Sareb per a la cessió d’habitatges per a cedir-los per a lloguers accessibles. En concret, Sareb cedeix a l’Ajuntament 7 habitatges, la majoria en bon estat, a diferents punts de la ciutat. L’Ajuntament aportarà un màxim de 3.500 euros i Sareb 3.500 més per a posar al dia els habitatges. “Una actuació més que ens permet anar incrementant el parc d’habitatges públics de la ciutat”, assenyala l’alcalde.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -