14.3 C
Amposta

Amposta revoca la concessió del bar del Parc dels Xiribecs

S’ha revocat la concessió per incompliment del plec de clàusules ja que el concessionari no ha mantingut el bar en perfecte estat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Amposta ha aprovat durant el ple d’aquest novembre amb els vots a favor de l’equip de Govern d’ERC i l’abstenció de la resta de grups, revocar la concessió del bar del Parc dels Xiribecs, constituïda l’any 2012. L’alcalde, Adam Tomàs, ha explicat els motius que es fonamenten per l’incompliment del concessionari de l’obligació de mantenir el bar en perfecte estat de conservació, un deure que està recollit en una de les clàusules del Ple de clàusules que regeixen la concessió.

Segons va argumentar Tomàs, el concessionari va fer unes obres, sense cap permís, que van alterar l’espai, i s’ha anat degradant fins a l’estat actual, que ja es troba precintat per la policia. La resolució recull retenir la fiança dipositada i l’inici d’un expedient de valoració de danys. L’alcalde també va explicar que hi havia un litigi obert sobre el pagament de la llum del bar, que des del 2012 feia l’ajuntament, i que es va resoldre fa unes setmanes.

“Ara, es procedirà a la reclamació total del deute que ha generat la llum i que ja vam iniciar el 2015”, ha dit l’alcalde. “Ha estat un procediment molt llarg, iniciat el 2015 quan es va detectar la irregularitat amb la factura del subministrament elèctric, i ara ja podrem fer una nova licitació i mirar com dotem al parc dels Xiribecs d’una nova zona de bar”, ha conclòs.

Si voleu recuperar el ple podeu fer-ho al Canal de YouTube de l’Ajuntament d’Amposta.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -