14.3 C
Amposta

Amposta Ràdio suprimeix una tertúlia i encén un debat intens a les xarxes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La ciutat d’Amposta està vivint uns dies intensos entorn de la tertúlia que es va dur a terme a Amposta Ràdio aquest dilluns, dia 21 de juny. Aquesta emissora va emetre un comunicat a través de les xarxes socials on explicava que s’havia eliminat aquest programa de la web i de les xarxes, “Amposta Ràdio comunica que borra de les xarxes socials i de pàgina web La Tertúlia dels dilluns del 22.06.2021, ja que certs comentaris per part d’alguns participants van poder ferir la sensibilitat d’alguns dels oients. Al mateix temps, volem recordar, que Amposta Ràdio no es fa responsable de les opinions ni comentaris dels participants a les tertúlies”.

En aquest programa una de les tertulianes habituals, Mar Panisello, regidora de CiU a Amposta del 2015 al 2019, va fer unes declaracions que alguns van titllar de racistes i xenòfobes i també la van acusar de no aportar cap prova que justifiqués les seues afirmacions. En un comentari a les xarxes va justificar la seua posició i va informar que deixava de ser col·laboradora d’Amposta Ràdio, “a causa de ferir la sensibilitat de gent i que a Amposta la democràcia i el dret d’expressió, del que tant ens omplim la boca, s’ha convertit amb una censura franquista, em veig en el dret de marxar com a col·laboradora d’Amposta Ràdio, ja que s’ha hagut de treure de les xarxes socials la tertúlia del passat dilluns per dir el que pensa tothom, però no diu i per dir quatre veritats que han ofès a algú”, ha dit Panisello.

Arran d’aquest fet altres veus han manifestat que la supressió del programa ha sigut un acte de censura i un atac a la llibertat d’expressió. Per exemple, Junts per Amposta acusa l’equip de Govern Local d’aquesta supressió i afirma que “el nostre grup, tot i no compartir l’opinió objecte de censura expressada en la tertúlia, no pot tolerar en cap cas censura informativa, amb l’agreujant del fet que es tracta d’un mitjà de comunicació municipal. Això podria fer creure a la ciutadania que els mitjans municipals són un instrument al servei del govern de torn”. L’alcalde, Adam Tomàs, ha respost aquest missatge de Junts per Amposta, “la xenofòbia no és una opinió política, és una xacra la qual s’ha de combatre”.

A continuació podeu llegir un recull dels comentaris que s’han publicat a través de les xarxes socials entorn aquest tema:

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -