14.3 C
Amposta

Amposta commemora el Dia Internacional de les Dones amb actes presencials i en línia

Com es habitual, el dia 8 de març, a les 12 del migdia es farà la lectura del manifest a la plaça de l’Ajuntament

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El 8M, Dia Internacional de les Dones, es commemora a Amposta i s’han preparat diverses activitats des de la regidoria de Drets Socials i Ciutadania de l’ajuntament i amb la col·laboració de diferents organitzacions i entitats. Els actes seran tant presencials com en línia. El mateix 8 de març es farà la lectura de manifest i lectura de poemes i textos a la plaça de l’Ajuntament a les dotze del migdia.

Núria Ferré, regidora de Drets Socials i Ciutadania, explica que “el programa s’ha fet tenint en compte les condicions actuals, fent que moltes activitats es traslladin a l’espai en línia, però tenint sempre present l’objectiu de seguir endavant amb la lluita per la igualtat de drets”. Per aquest motiu gran part de les activitats es duen a terme de manera telemàtica o de manera presencial amb control d’aforament o inscripció prèvia.

La celebració del Dia Internacional de les Dones s’emmarca dins Amposta Ciutat Diversa aquest any, i tot el mes està dedicat a la diversitat de gènere i per això s’ha preparat un vídeo on es poden veure diferents dones i que trasllada un missatge d’igualtat.

Podeu consultar totes les activitats a l’agenda d’Amposta Ciutat Diversa.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -