14.3 C
Amposta

Alt grau de satisfacció entre els usuaris de l’Hospital d’Amposta

El temps d’espera i la senyalització els punts dèbils del centre sanitari

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El departament de comunicació de l’Hospital Comarcal d’Amposta ha realitzat entre els seus usuaris i usuàries una enquesta amb l’objectiu de conèixer els punts forts i els punts de millora del servei que ofereix el centre. Els resultats han estat positius, ja que ha destacat l’alt grau de satisfacció dels usuaris.

L’enquesta s’ha realitzat a 241 persones amb un grau de fiabilitat del 95%, en un barem de l’1 al 10, la professionalitat del personal sanitari així com auxiliars son el més valorats seguits del personal de neteja. Tots puntuen per damunt del 9. En contraposició, les puntuacions més baixes, tot i que superiors al 7, es troben la senyalització del centre així com els temps d’espera tant a urgències com en consultes externes. També la dificultat d’accedir a informació mitjançant les línies telefòniques i la comoditat de les sales d’espera. L’estudi s’ha fet a persones d’entre els 35 i els 75 anys. Tot que 4 de cada 10 usuaris del centre té més de 65 anys i l’edat mitjana dels entrevistats se situa als 57 anys.

Pel que fa al temps d’espera per ser atesos el 80% dels pacients asseguren que triguen entre 15 i 30 minuts a ser atesos a urgències en triatge com també per a consultes externes, essent sols el 8% el que assegura superar els 60 minuts d’espera per a ser atesos.

L’enquesta de satisfacció dels usuaris de l’Hospital Comarcal d’Amposta també destaca la necessitat de millorar els canals d’informació als pacients, tant a les xarxes com als mitjans de comunicació. Per això, des de la direcció del centre sanitari han engegat un pla de comunicació interna i externa per a millorar aquests aspectes comunicatius a l’hora que s’està treballant en un nou pla de senyalització interior del centre i també en la millora de la pàgina web.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -