14.3 C
Amposta

ALDI obrirà el seu primer supermercat a Deltebre el 19 de desembre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La cadena de supermercats ALDI celebra la inauguració del seu primer establiment a Deltebre, el pròxim dimarts 19 de desembre. Situat al carrer Doctor Martí Buera, s/n, el nou ALDI de Deltebre comptarà amb una sala de vendes de 1.000 m2 i un equip de 12 col·laboradors i col·laboradores.

Amb aquesta nova botiga, ALDI reforça la seva presència a Catalunya, on aquest any ja ha inaugurat sis nous establiments. D’aquesta manera, apropa cada cop més la seva oferta basada en el preu i el descompte a les llars tarragonines, oferint productes de qualitat a preus baixos i promocions setmanals i quinzenals en articles frescos i bàsics.

La nova botiga a Deltebre tindrà un horari comercial de 9 a 21 h de dilluns a dissabte i els diumenges de 9 a 15 h i oferirà un assortiment de prop de 2.000 productesun 86% de marca pròpia i més d’un 80% d’origen nacional, també catalans.

L’acte d’inauguració començarà a les 10 h i comptarà amb la participació de Jordi Filiberto, responsable d’Expansió d’ALDI a la zona.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -