14.3 C
Amposta

Alcanar incorpora dos treballadors per a reforçar la neteja viària del municipi

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Alcanar ha incorporat dos treballadors que faran de reforç en la neteja viària del municipi. El personal prové del programa de col·laboració social del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

“La seua tasca és fer la neteja de carrers de forma manual, reforçant sobretot aquelles zones de vianants on no té accés la màquina escombradora”, explica la regidora de Recursos humans, Ivette Fibla.

L’Ajuntament ha seleccionat aquestes dues persones del municipi perquè tenen perfils professionals adequats a les tasques requerides. En total són vuit les persones que actualment treballen temporalment a la Brigada a través del programa de col·laboració social.

L’objectiu del consistori amb aquest programa anual és, d’una banda, fomentar l’ocupació i la formació de persones del municipi i, de l’altra, reforçar les tasques desenvolupades pel personal de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis.

“Per al consistori, la neteja dels carrers és una prioritat i, per això, volem intensificar-la. A banda de la incorporació d’aquests dos treballadors, l’Ajuntament té previst la renovació d’una de les màquines escombradores per a optimitzar les tasques de manteniment del municipi”, afegeix la també regidora de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis.

“Recordem que mantenir els carrers nets és responsabilitat de tots i totes, per això demanem, una vegada més, civisme i col·laboració ciutadana”, conclou la regidora.

El conveni de col·laboració social del SOC fa possible que les administracions públiques puguin disposar de forma temporal de persones desocupades i perceptores de prestacions per desocupació per dur a terme obres i serveis d’interès general. L’Ajuntament d’Alcanar complementa el percentatge proporcional del salari dels treballadors del programa.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -