14.3 C
Amposta

Alcanar suspèn la festa de Sant Antoni 2022 per la Covid-19

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Alcanar i la Comissió de Sant Antoni han acordat suspendre la Festivitat de Sant Antoni 2022, després de fer diferents valoracions conjuntament, ja que la naturalesa de l’acte i la seua preparació prèvia són incompatibles amb les mesures sanitàries i de protecció que cal seguir per a fer front a la sisena onada de covid-19.

Davant la previsió de les dates epidemiològiques de les pròximes setmanes i per la impossibilitat de portar a terme els assajos d’una manera segura (respectant la distància de seguretat), el consistori i la Comissió han decidit anul·lar la festa per tal d’evitar la propagació del virus.

Joan Roig, alcalde d’Alcanar, explica que “la festa de Sant Antoni té més de 100 anys d’història i gaudeix de molt bona salut. És la nostra festivitat i no la deixarem perdre, però ara cal prioritzar la salut i el benestar de les persones. La festa requereix una preparació prèvia i un treball logístic important que ara resulta inviable pel context sanitari. Així mateix, les previsions epidemiològiques per al moment de la celebració de la festa són molt desfavorables i per això hem pres aquesta decisió”.

Roig també destaca el rol de la Comissió de Sant Antoni: “Cal agrair el compromís i el treball dels membres de la Comissió, que han estat explorant totes les possibilitats al llarg de les últimes setmanes. Sense aquestes persones la festa no existiria tal com la coneixem. Tenen el nostre suport incondicional per impulsar-la de nou de cara a l’any vinent”.

Per la seua banda, Isidre Balada, membre de la Comissió, afegeix que “som conscients de la importància i l’estima que té la ciutadania cap a aquesta festa tan inclusiva, antiga i participativa, inscrita en el Catàleg del patrimoni festiu de Catalunya, seguirem treballant de cara al 2023”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -