14.3 C
Amposta

Alcanar prepara una programació alternativa virtual de la festivitat de Sant Antoni 2022

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

A finals de desembre, la Comissió de Sant Antoni i l’Ajuntament d’Alcanar feien públic que per segon any consecutiu es cancel•lava la celebració de la festa a causa de la situació epidemiològica. “La naturalesa de l’acte i la seua preparació prèvia són incompatibles amb les mesures sanitàries i de protecció que cal seguir per a fer front a la sisena onada de covid-19″, detalla Jordi Cervera, regidor de Tradicions de l’Ajuntament d’Alcanar.

Per la seua banda, Joan Roig, alcalde d’Alcanar i regidor de Cultura, recorda que “aquesta festa centenària, molt estimada per la ciutadania, es mereix una celebració, però encara ens trobem en una situació complicada de covid i s’ha hagut de mantenir principalment la modalitat virtual.” I un any més, vol mostrar el seu agraïment “als membres de la Comissió de Sant Antoni per la gran feina que desenvolupen i per mantenir viu l’esperit d’aquest patrimoni immaterial d’Alcanar tan important.”

Des de la Comissió, Núria Balada explica que  “malgrat que no podrem celelebrar la festa ballant com ens agradaria, enguany tornem a presentar una programació destinada a tots els públics i que puga distreure sobretot a les famílies confinades que comença avui mateix“.

Avui, dissabte 22, a les 10 h, s’obrirà un qüestionari a Instagram sobre la festivitat de Sant Antoni, el qual tindrà una durada de 24 hores. A les 19 h es podrà seguir l’emissió en directe de “Cuinem els rotllets saludables de Sant Antoni” amb Núria Balada i la Pubilla de Sant Antoni, Laia González Martí. A la mateixa hora tindrà lloc la retransmissió de l’audiovisual “Un repàs per la Història de Sant Antoni” al Casal Cívic.

A les 21 h del mateix dissabte es podrà seguir a través del Facebook i l’Instagram de la Comissió l’obra “Mascles” del Grup de Teatre Gresol.

El diumenge 23, a les 4 del matí, ja es podrà veure el vídeo de la Despertada i del Ball de Sant Antoni al Facebook de la Comissió. A les 11.30 h tindrà lloc la benedicció virtual dels animals a càrrec del mossèn Emili. Des de la Comissió s’anima tothom a fer una fotografia divertida al vostre animal i penjar-la a les xarxes socials!

La setmana següent, el divendres 28 de gener a les 19 h tornarà a fer-se la retransmissió de l’audiovisual “Un repàs per la Història de Sant Antoni” al Casal Cívic.

El dissabte 29, es podrà a tornar a gaudir de la mateixa retransmissió. Finalment, a les 21 h, es publicarà el vídeo “Recull de la història de Sant Antoni” a l’Instagram i el Facebook de la Comissió.

 

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -