14.3 C
Amposta

Alcanar espera assolir més del 80% de reserves al sector turístic i hosteler aquesta setmana santa

Es preveu que les condicions climàtiques dels propers dies puguin comportar una variació d'aproximadament un 10% en les reserves, ja sigui en forma d'anul·lacions o d'increment

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Malgrat les previsions meteorològiques poc favorables, els establiments d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja han vist un fort interès dels visitants, amb un nivell de reserves situat al voltant del 80% en aquest moment.

Tot i això, es preveu que les condicions climàtiques dels propers dies puguin comportar una variació d’aproximadament un 10% en les reserves, ja sigui en forma d’anul·lacions o d’increment. Tot i això, el sector turístic es mostra satisfet amb aquestes xifres.

Marc Chavalera, Alcalde en funcions  i Regidor de Turisme, destaca que “assolir més del 80% de les reserves és una excel·lent notícia per al sector de l’hostaleria i la restauració, i preveu una temporada turística prometedora que es consolidarà durant l’estiu.”

Angels Ferre Bosh, presidenta de la Federació de Càmpings del Mediterrani i propietària del Camping Estanyet de les Cases, també celebra aquest èxit, afirmant que “el sector comença la temporada amb gran satisfacció malgrat l’inici anticipat de la Setmana Santa i les condicions meteorològiques desfavorables dels darrers dies. Confiem en podem augmentar aquest 80% en les últimes hores, aspirant a arribar al 100% durant tota la temporada.”

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -