14.3 C
Amposta

Alcanar convida a posar el “Nadal al Cabàs” i comprar al comerç local

Des del 3 de desembre i fins al 5 de gener Alcanar du a terme una campanya comercial en la qual les compres acumularan participacions per guanyar vals de 100 euros

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un any més Alcanar i els comerços locals adherits a la FECOAL es preparen per a viure el Nadal. I enguany ho faran amb una nova proposta comercial que s’oblida d’omplir butlletes i guardar tiquets i aposta per introduir noves fórmules, sense deixar enrere els avantatges de les campanyes tradicionals.

Sota la crida “EMPORTA’T EL NADAL AL CABÀS”, l’Ajuntament d’Alcanar i els comerços de la FECOAL conviden a la ciutadania a què esculla el poble d’Alcanar per fer les seues compres nadalenques. I a més, proposen fer-ho d’una manera diferent, incorporant a les campanyes habituals els beneficis de la plataforma alcabàs!.

Durant aquest període nadalenc, del 3 de desembre del 2021 fins al 5 de gener del 2022, els clients que opten per comprar als comerços d’Alcanar adherits a la campanya seran obsequiats per un punt (equivalent a una participació) a la plataforma alcabàs!. Així, per cada compra que es realitze en algun dels establiments adherits a la campanya, s’obtindrà un punt més, siga quin siga el valor de la compra i sense que s’haja de gastar un import mínim.

Els punts acumulats en totes les compres efectuades durant aquest període es convertiran en realitat en participacions per un sorteig que busca premiar la fidelitat dels clients. Els premis corresponen a 4 vals de 100 € per gastar en compres als comerços participants en la campanya.

Quan el client hagi fet una compra en un dels comerços adherits, només caldrà que s’identifiqui a l’aplicació d’alcabàs! i utilitzi un codi QR que garantirà el punt/participació. Fins i tot si el client no porta a sobre el telèfon mòbil o bé no pot accedir a l’aplicació, l’establiment podrà comptabilitzar el punt amb el número de mòbil o DNI.

Amb la intenció de dinamitzar la campanya i fer-la visible per tothom, els organitzadors han editat diversos cartells i han fet arribar informació a tots els comerços adherits. També s’han fet tasques de difusió mitjançant les xarxes socials de la FECOAL, alcabàs! i Ajuntament d’Alcanar, així com falques publicitàries en ràdio local i destacats a l’aplicació d’alcabàs!.

L’aplicació alcabàs!, unifica tot el comerç en una sola aplicació mòbil, integra un marketplace amb tot de productes i serveis locals i, a més a més la ciutadania obté beneficis, informació de cada comerç, així com accés exclusiu a ofertes, promocions, esdeveniments i notícies.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -