CoronavirusEbreNotícies

Alcanar atura els impostos per ajudar els sectors econòmics del municipi

L'Ajuntament d'Alcanar aprova un paquet de mesures de xoc per pal·liar els efectes de l'aturada de l'activitat com aconseqüència del COVID-19

L’Ajuntament d’Alcanar atura el combrament d’impostos al municipi. Aquesta n’és un exemple que entra dins el primer paquet de mesures de xoc que va aprovar l’ajuntament per tal de pal·liar els efecte de l’aturada de l’activitat econòmica com a conseqüència del coronavirus.

Dins d’aquest paguet, a més, n’hi ha d’altres com:

– La revisió d’aquelles taxes, cànons i altres ingressos procedents d’activitats econòmiques afectades per la present situació (taxa per l’ocupació de terrenys d’ús públic amb taules, cadires i altres elements amb finalitat lucrativa; taxa per la prestació de serveis al Mercat Municipal, etc.) a fi i efecte que durant el període en què l’activitat reste aturada no genere despesa.

– La modificació de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per expedició de documents administratius, per tal que els certificats d’empadronament i certificats de convivència, necessaris per a poder sol·licitar ajudes, es puguin expedir de forma gratuïta.

– La suspensió dels rebuts mensuals de l’Escola Municipal de Música i de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques mentre els centres estiguin tancats.

– Malgrat que l’Ajuntament roman tancat al públic, no atura la seua activitat i s’està treballant per continuar atenent els pagaments de factures, per tal de mantenir-los al dia i no perjudicar els proveïdors.

– D’altra banda, l’empresa responsable de la gestió del Centre Esportiu Municipal ha informat l’Ajuntament que no emetrà cap rebut durant el període en què l’equipament reste tancat.

En els pròxims dies, s’aniran anunciant noves mesures i es donaran més detalls tal com es vagi desenvolupament el marc normatiu que permetrà implantar-les.

L’ajuntament d’Alcanar posa a disposició de la ciutadania el correu electrònic desenvolupament@alcanar.cat per a resoldre dubtes referents a les mesures econòmiques impulsades pels governs català i espanyol.

Redacció – J. V. G.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close