14.3 C
Amposta

Ajuntaments de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta s’adhereixen al protocol comarcal contra les violències sexuals en l’oci

Els Consells Comarcals crearan una comissió per millorar el protocol i revisar que es compleix

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Primeres adhesions als protocols comarcals de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta per prevenir les violències sexuals en espais públics d’oci. Els protocols es van iniciar el 2020 amb l’assessorament de l’entitat Noctámbulas i un cop aprovats s’hi ha adherit els primers ajuntaments de les dues comarques. Quan aquest procés acabi es constituiran les respectives comissions de seguiment per vetllar que es compleixen els protocols i seguir treballant per millorar-los. Joventut treballa per enllestir els protocols comarcals del Baix Ebre i el Montsià. Hi participa personal tècnic de múltiples àrees dels municipis i dels consells comarcals, així com a entitats i jovent.

Les comissions de seguiment estaran formades per cada Consell Comarcal i els seus municipis adherits i s’encarregaran d’impulsar les diverses accions que es contemplen, com campanyes comunicatives i difusió dels mateixos o la formació dels agents que estan implicats en el Circuit d’Actuació. També s’activaran mecanismes per incrementar l’apoderament de les dones en la utilització dels espais públics d’oci.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -