14.3 C
Amposta

Aitor Tomàs i Sandra Vidiella dominen la Duextrem d’Amposta

El més vist

Un total de 160 participants van prendre part en la tradicional Trail Cursa Duextrem d’Amposta, octava prova del Circuit Terres de l’Ebre de Curses per Muntanya, organitzada pel Club Montbike, que va arribar ja a la seua onzena edició, amb cinc modalitats de recorregut de trail i marxa per la zona Nord-oest de la serra del Montsià i sortida i arribada a la Finca Cabiscol-Temps de Terra a 4 km d’Amposta, una barreja de terreny tècnic i ràpid, pujades exigents, baixades ràpides i algun pla; tot passant per paratges típics de les muntanyes mediterrànies amb elements característics com les fonts, els boscos de carrasques o les construccions de pedra seca.  A més, la cursa ofereix als participants unes vistes privilegiades de la silueta del Delta de l’Ebre, de la plana del Montsià i del massís dels Ports La Cursa Trail Clàssica (21 km i 1.300 m+), la de major nombre d’inscrits, amb 7 avituallaments líquids i 4 de sòlids.

El primer classificat va ser Aitor Tomàs (Sudactiu), 2.01.17, seguit de Pau Vila (Borges Trail), 2.02.30, i el primer de categoria veterà Albert Ginè (Trail Roquetes), vencedor de la passada edició. Les tres primeres femenines van ser Sandra Vidiella (Fent Sendera-Benifallet), 2.48.27, que consolidar el primer lloc de la classificació general, amb segon i tercer lloc de Miriam Estorach (BTT Montbike), 3.08.55, i Àngels Borràs (GR7 Jesús), 3.13.25.

També es va celebrar la Cursa Exprés, amb victòria dels representants del Trail Running Cabra Feixet, Musa Sowe, 1:36:47, i Gina Brull, 2:01:42, i Cursa Júnior, amb triomf de Pau Lleixà (Trail Running Review), 1:39:09 i Anna Ferré (BTT Montbike), 2:33:48, (15,7 km i 1.037 m+),’i la Cursa Cadet, amb primer lloc de l’atleta del Pinell, Lluc Vallespi, 1:11:23 i l’ampostina Júlia Casanova, 1:33:58, i Marxa, entrant en primer lloc, Albert Prades (CE Trencacims), 1:26:10 i Mònica Calvet de Tortosa, 1:41:10, (10,7 km i 680 m+).

La pròxima cita del circuit ebrenc serà el 29 de setembre, amb XIII Pujada Al Montsià “Memorial Francesc Bort (Madro)” aplega 160 participants.

Font: Setmanari l’Ebre