14.3 C
Amposta

Agustí Tirado, nomenat representant del Poble Nou i Nuclis Aïllats

La figura del representant del Poble Nou passa a ser un càrrec eventual, com abans del 2019

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Agustí Tirado tornarà a ser el representant del Poble Nou del Delta de l’Ajuntament d’Amposta. Aquest divendres, 1 de setembre, s’ha dut a terme el nomenament de Tirado com a representant del Poble Nou i Nuclis Aïllats, un càrrec que havia desenvolupat com a regidor durant l’anterior legislatura. “Renovem la confiança amb Agustí Tirado perquè, en aquests quatre anys, el model de gestió del Poble Nou i el consens entre veïnat i empreses turístiques ha estat un èxit”, destacava l’alcalde, Adam Tomàs, qui afegia que “prova d’això és l’increment de suport que vam rebre a les passades eleccions municipals a la mesa de Poble Nou, amb prop d’un 54% dels vots”.

Per la seva part, Agustí Tirado es mostrava encoratjat per seguir treballant per millorar la vida de les persones que viuen tant al Poble Nou com a Eucaliptus i la resta de nuclis aïllats d’Amposta. El representant deia que “entre els nostres objectius per al Poble Nou, aprovats al PAM 2023-27, hi ha la redacció del projecte del casal cívic, iniciar les obres de la nova depuradora o la carretera d’Amposta al Poble Nou”.

Des del 2016, al Poble nou del Delta s’ha dut a terme la rehabilitació de l’Església i la instal·lació del nou dipòsit d’aigua, així com s’ha millorat la xarxa d’aigua potable, s’ha instal·lat un punt verd de reciclatge i s’han eliminat les barreres arquitectòniques. Entre altres actuacions, també s’ha modificat el model de mobilitat arran d’una consulta ciutadana, s’ha realitzat el tancament de les pistes i s’ha impulsat el projecte de la carretera de la Diputació de Tarragona.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -