14.3 C
Amposta

Adam Tomàs insta el portaveu de JuntsxAmposta que demostri en quins actes de l’ajuntament hi ha hagut contagis

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha demanat al portaveu de Junts per Amposta, Manel Masià, que demostri en quin o quins actes de l’Ajuntament d’Amposta hi ha hagut algun contagi de covid-19 o rectifiqui si això no és així. Tomàs ha demanat aquesta rectificació després que Junts per Amposta assegurés, en una nota de premsa enviada als mitjans, que hi ha hagut casos de contagi en actes organitzats pel consistori. “Això és una absoluta mentida, no tenim cap cas de contagi vinculat a cap acte organitzat per l’Ajuntament i el mateix senyor Manel Masià no ho ha pogut justificar quan ha estat interpel·lat a la comissió de Projecció de la Ciutat”, explica l’alcalde, “allí se li ha demanat a quins actes de l’Ajuntament s’han registrat positius i contactes i l’únic que ha fet ha sigut enumerar falsedats i invencions”. “Ha arribat a dir que al JotaCampus hi havia assistit una persona amb covid-19 i que s’havia continuat fent i això és una absoluta mentida i una irresponsabilitat sobretot venint del portaveu d’una formació política; una persona del JotaCampus va ser contacte d’un positiu en l’àmbit familiar i es va aïllar en saber-ho, i a més a més, la PCR d’aquesta persona ha resultat negativa”, explica l’alcalde, tot lamentant haver de donar explicacions de forma constant sobre la vida privada de les persones per la quantitat de rumors malintencionats que circulen. “El senyor Manel Masià és un irresponsable”, afegeix Tomàs, “amb les seves mentides l’únic que fa és generar més incertesa i confusió i acusar de mala praxi a persones que han actuat responsablement en tot moment”. “No pot inventar-se les realitats que li convenen al seu discurs polític i variar-les en funció de la seua necessitat”, li etziba. És per això que l’alcalde ha demanat una rectificació pública i ha assenyalat que, en cas que no arribi, “ens plantegem demanar la dimissió del senyor Masià“.

L’alcalde també ha posat èmfasi amb la manca de coherència del discurs polític de Masià. “Un responsable polític no pot assistir divendres a un acte cultural i defensar-ne que és segur assistint al costat d’un Conseller de la Generalitat, i després demanar que es cancel·lin actes. I a més mantenir un doble discurs en el moment que s’ajornen activitats, sortir a dir que què faran ara els bars i les cafeteries, que hem d’estar al seu costat; i on hem estat fins ara? On ha estat ell?”, diu, “en cap moment s’ha posat al nostre costat a treballar de forma constructiva”.

“Aquesta actitud, a part de no ajudar a baixar la sensació de risc de la ciutadania, ha generat malestar entre el teixit cultural de la ciutat que ha fet les coses bé i veu com, per utilització política, el seu bon fer es troba constantment en dubte”, clou l’alcalde.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -