14.3 C
Amposta

Adam Tomàs busca superar rècords electorals a Amposta amb el cens més alt de la història

L'alcalde d'ERC apel·la a la participació i demana el suport dels ciutadans per aconseguir un resultat històric a les eleccions d'Amposta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcalde i candidat a la reelecció per ERC a Amposta, Adam Tomàs, ha destacat després de votar aquest matí que el cens electoral de la ciutat, amb 14.655 persones, és el més elevat que ha tingut mai la capital del Montsià.

Tomàs ha subratllat la importància de fomentar la participació ciutadana per donar credibilitat a la jornada electoral i ha demanat el suport dels electors per als republicans. Ha afirmat que en els últims 8 anys ERC ha demostrat ser el partit del canvi i l’aproximació de la política a la ciutadania, i ha confiat que aquesta confiança es renovi amb un resultat històric no només a Amposta, sinó a les Terres de l’Ebre i a tota Catalunya.

Tomàs ha informat que la constitució de les meses electorals s’ha realitzat sense incidents significatius, tot i que s’han fet canvis de lloc en dues meses, però a prop de l’ubicació original, sense generar incidències rellevants.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -