EbreNotícies

Actualització 18:45h – El CAT estima que en període de 36 hores podrà reparar l’averia de la canonada principal

El servei es restablirà progressivament a tots els consorciats, els 63 ajuntaments i 26 indústries de la demarcació de Tarragona, que durant aquest període no han disposat d’aigua del CAT

Des del Consorci d’Aigües de Tarragona s’estima que en un període de 36 hores a partir d’aquest comunicat, la canonada principal del CAT podrà tornar a estar en servei. Des d’un primer moment el CAT ha activat tots els recursos, tant materials, tècnics com personals per fer front a aquesta greu situació.

El servei es restablirà progressivament a tots els consorciats, els 63 ajuntaments i 26 indústries de la demarcació de Tarragona, que durant aquest període no han disposat d’aigua del CAT i als quals se’ls ha sol·licitat que s’abastissin a través dels seus recursos propis.

L’avaria ha estat causada pel col·lapse (trencament) d’un tub de formigó pretesat al costat de l’AP7, al terme municipal de l’Ampolla. La canonada de formigó pretesat ha estat substituïda per una d’acer.

A la pàgina web del CAT hi ha un comunicat dirigit a les persones que hagin pogut estar afectades per aquest incident. D’altra banda des del CAT es demana a la població que per poder conèixer les possibles afectacions i/o restriccions del servei a nivell particular, es posin en contacte amb l’Ajuntament o l’empresa concessionària del servei d’aigua del seu municipi.

Es continuarà informant puntualment de l’evolució de l’avaria, a través de notes informatives que també estaran a l’abast de tothom al web de CAT.

Redacció – V. LL.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close