EbreMedi ambientNotícies

A punt la trobada líder de l’ecoturisme a Catalunya que tindrà lloc a Deltebre

El fòrum comptarà amb 30 ponents, referents nacionals i internacionals, i amb 200 professionals

El 23 i 24 d’octubre, el Centre Fluvial del Delta, a Deltebre, serà la seu de la segona edició del Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat que organitza Turisme de la Generalitat de Catalunya. La gran cita estratègica de l’ecoturisme se celebrarà amb l’objectiu de trobar propostes que permetin oferir un ecoturisme de qualitat durant tot l’any. El II Fòrum ENS comptarà amb la participació, entre d’altres, d’Héctor Ceballos-Lascuráin, considerat pare del terme “ecoturisme”, i de Francesc Mauri, meteoròleg i presentador de TV3 i Catalunya Ràdio.

Sota el lema “Ecoturisme tot l’any”, el programa d’enguany s’ha dissenyat per generar reflexió, debat, inspiració i col·laboració entre els assistents. Un complet programa que comptarà amb prop de 30 ponents i que inclourà taules de debat, sessions de treball participatives, ponències, activitats a la natura, i una àgora de projectes on es presentaran iniciatives inspiradores per ajudar a trobar solucions que desestacionalitzin els fluxos turístics i afavoreixin el turisme sostenible al llarg de l’any.

En aquesta edició, hi assistiran unes 200 persones entre professionals, empresaris, administracions públiques i experts vinculats al turisme sostenible i de natura, fent que aquesta trobada estratègica sigui l’ocasió perfecta, no només per crear sinergies, intercanviar idees i opinions i cercar noves oportunitats, sinó també per descobrir i conèixer el Delta de l’Ebre, territori pioner i consolidat en matèria d’ecoturisme.

Redacció – J. V. G.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close