14.3 C
Amposta

A informació pública el projecte per construir a Flix un parc amb 31.000 panells solars

El projecte el presenta una empresa de Guadalajara amb una inversió prevista d'uns 27,5 M€

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El projecte de parc solar anomenat Flix-Ascó I, al terme municipal de Flix (Ribera d’Ebre), sotmet a informació pública l’autorització administrativa, de construcció, la declaració d’utilitat pública i interès públic i l’avaluació d’impacte ambiental. Segons l’anuncia d’Acció Climàtica que publica al BOE (Butlletí Oficial de l’Estat) d’aquest dissabte, la planta tindrà 31.360 panells solars fotovoltaics, amb una potència total instal·lada de 21,01 MW i 16,06 MW. Les infraestructures d’evacuació de la central també afecten el terme municipal veí d’Ascó. L’empresa peticionària és Sanmad Sonne 3 Pinsapo SL, amb seu social a Cabanillas del Campo, Guadalajara. La inversió prevista ascendeix als 27,5 milions d’euros.

Les infraestructures d’evacuació de la planta solar Flix-Ascó I són una línia subterrània de 30 kV que connecta la instal·lació de producció a la subestació SET ERCAM 30/132 kV; la línia d’alta tensió SET ERCAM-APOYO de 132 kV que connecta la subestació SET ERCAM amb la línia d’alta tensió SET ESTREBADES-SET PROMOTORES ASCÓ I de 132 kV.

Els afectats o interessats poden consultar el projecte als serveis territorials d’Acció Climàtica de les Terres de l’Ebre o al tauler d’anuncis de la Generalitat de Catalunya. Hi ha un termini de 35 dies per presentar al·legacions.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -