14.3 C
Amposta

27a edició de la Festa de l’Arròs i la Carxofa a Amposta

Paral·lelament, també hi haurà la Ruta dels Platerets i les Jornades Gastronòmiques

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Comença el compte enrere per a la 27a Festa de l’Arròs i la Carxofa d’Amposta! El 25 de gener a partir de les 11:30h, a la zona firal 1 d’octubre, podreu degustar aquests dos productes en les seves millors versions. 

Com a novetat enguany, es destaca la venda de tiquets de forma anticipada. Es podran comprar en línia a través de la web www.amposta.cat/vendaentrades o presencialment a l’Oficina del Mercat, així com el mateix dia a la zona firal. 

En els dies previs començarà també la Ruta dels Platerets, del 15 al 25 de febrer, on participen 9 restaurants i bars, i durant 10 dies serviran diferents tapes. Aquestes optaran al premi de ‘La millor tapa’. Per votar, la ciutadania haurà de tastar tres tapes, com a mínim, i aconseguir el segell que ho verifiqui als restaurants, vot que també els permetrà entrar al sorteig d’un sopar per a dues persones. Les butlletes es podran trobar als locals participants i es dipositaran a les urnes de l’Oficina de Turisme o del Mercat.

I, paral·lelament, del 17 de febrer al 17 de març els restaurants i bars d’Amposta oferiran menús més elaborats amb l’arròs i la carxofa com a protagonistes. També, en el marc de la festa, es durà a terme el mercat de productes de proximitat i comerç local, i les botigues i locals que es vulguin inscriure, poden fer-ho fins al divendres 9 de febrer.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -