14.3 C
Amposta

12 positius és l’augment d’aquest cap de setmana a les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que fins aquest diumenge, 19 de juliol, a les Terres de l’Ebre hi ha hagut un total de 428 casos positius acumulats de coronavirus, 21 dels quals s’han detectat a les residències. Els positius el divendres, 17 de juliol, se situaven en 416. Del divendres al dissabte hi va haver un augment d’un positiu i del dissabte al diumenge d’11 positius més.

Salut data casos a cada dia del mes de juliol, i durant els dinou dies que portem s’han datat 70 positius de coronavirus a les Terres de l’Ebre, en tot el mes de juny cinc i en tot el maig tretze.

La xifra de casos sospitosos no es facilita perquè, segons argumenta Salut, ja es fan proves a tots aquests casos des de l’atenció primària. En total a les Terres de l’Ebre hi ha 428 casos positius de la Covid-19 i d’aquests 78 s’han considerat positius però no se sap quin dia van tenir la malaltia, per aquest motiu el Departament de Salut ha creat una taula on data tots els casos de coronavirus del territori i en detalla concretament 350, que són els detectats com a cas positiu de coronavirus quan la persona tenia la malaltia.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Cataunya, un total de 4.209 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 58. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 129 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran un total de 21 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 45 persones fins avui han mort amb la Covid-19 o com a sospitosos, les últimes daten del 10 de juny, i del 25 i el 31 de maig. D’aquestes, 25 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 8 a una residència i 9 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – LL. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -