14.3 C
Amposta

100 polseres solidàries del projecte Emma per Alcanar Ràdio en el Dia Internacional del Càncer de Mama

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Coincidint amb el Dia Internacional del càncer de mama, l’Ajuntament d’Alcanar farà una segona aportació de 100 euros al projecte Emma i adquirirà més polseres per tal de fer difusió de la campanya entre la ciutadania.

Així doncs, durant aquesta setmana les persones que truquen al concurs diari d’Alcanar Ràdio i diguin “projecte Emma” rebran una polsera gratuïta, també aquelles persones que a les xarxes socials mencionen a l’Ajuntament d’Alcanar i comparteixen les paraules projecte Emma. A principis d’octubre l’Ajuntament ja va fer una primera aportació de 100 euros i va repartir polseres entre els treballadors i treballadores del consistori. Cada polsera s’entrega amb una bosseta i un fullet explicatiu amb un codi QR que porta a la pàgina web del projecte Emma, en la qual s’accedeix a tota la informació sobre la iniciativa, les diferents donacions, l’equip de recerca, o l’agenda d’activitats del projecte. A més, des del mateix web es poden fer donacions al projecte.

“Hem iniciat la col·laboració amb l’equip del projecte Emma, que ha impulsat aquesta iniciativa pionera i molt viral. N’estem molt orgullosos i 100% compromesos amb la seua causa,” ha explicat Joan Roig, alcalde d’Alcanar.

Per la seua banda, Maribel Ramon, regidora d’Acció Social, es mostra satisfeta perquè hagi nascut un projecte d’aquestes característiques al territori: “Després de repartir polseres entre el personal del consistori, hem volgut donar una passa més i fer la màxima difusió del projecte entre la ciutadania per tal de conscienciar sobre la prevenció i cura del càncer de mama. I avui és el millor dia de l’any per a fer-ho”.

Les polseres solidàries són una iniciativa d’Homàtic Vending, l’empresa col·laboradora del Projecte Emma, endegat per la Fundació Dr. Ferran per a la recerca en càncer de mama, i impulsat pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre de l’Institut Català de la Salut.

Aquest equip treballa amb l’objectiu estratègic de millorar l’administració dels tractaments actuals en càncer i detectar noves dianes terapèutiques en càncer de mama i en limfomes per poder disminuir el risc de recaiguda i millorar la supervivència dels pacients.

Tota la recaptació aconseguida amb la venda de les polseres es destina íntegrament al projecte Emma, la recaptació total que necessita el projecte és de 150.000 euros.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -