14.3 C
Amposta

Una marca d’oli de la DOP Terra Alta premiada amb una medalla al Concurs Internacional d’OOVE del Japó

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció.- El concurs d’oli d’oliva verge extra internacional OLIVE JAPAN és una de les competicions principals de l’oli d’oliva del món, que reuneix els més alts estàndards d’integritat i professionalitat en la concessió de medalles als millors olis de tot el món.

Aquest és el vuitè any de la competència internacional OLIVE JAPAN, el Japó com el mercat més important d’oli d’oliva del món. Els jutges són convidats pels principals països productors d’oli d’oliva i el Japó, sota la recomanació de l’Associació Sommelier d’Oli d’Oliva del Japó (OSAJ).

L’oli Az-Azeytun ha estat premiada amb la Silver Medal Award amb la varietat d’oliva empeltre. Aquesta notícia serà molt ben rebuda pel sector oleícola de la Denominació d’Origen Protegida de la Terra Alta per què donarà impuls i força per seguir elaborant i promocionant aquest tipus d’oli tant singular.

Comercial Az-Azeytun XCIII, SL elabora un oli jove, amb caràcter, que surt d’arbres vigorosos i de les ganes d’un jove amb empenta, Abel Maijó, un emprenedor, vitivinicultor i oleicultor, fill de Batea (població de la comarca de la Terra Alta, Catalunya).

L’oli d’oliva verge extra Az-Azeytun s’obté de les millors olives de les varietats arbequina i empeltre, aptes per la DOP Oli Terra Alta . Les magnífiques condicions geogràfiques i geològiques de la zona de l’Ebre afavoreixen el cultiu i la producció d’oli d’excel·lent qualitat i donen com a resultat un producte delicatessen pensat per als paladars més exigents i els gourmets més experts.

 

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -