CulturaEbreNotícies

Roquetes acollirà l’acte de lliurament del Grifonet 2019 amb la presència de Marcel Mauri i familiars de Jordi Cuixart

Òmnium Terres de l’Ebre atorgarà el premi anual Grifonet al president de l’entitat Jordi Cuixart en un moment d'excepcionalitat

Òmnium Terres de l’Ebre atorgarà el premi anual Grifonet al president de l’entitat Jordi Cuixart en un moment d’excepcionalitat i en motiu de la sentència i condemna a 9 anys de presó. 

El lliurament del premi es farà en el marc d’un dinar a la Biblioteca de Roquetes, el qual l’alcalde del municipi està sent investigat per permetre la votació de l’1 d’octubre. 

L’acte comptarà amb la presència del vicepresident de l’entitat, Marcel Mauri i un familiar del Jordi Cuixart, els quals rebran la figura commemorativa del Grifonet realitzada per l’escultora Cinta Sabaté. 

En les edicions anteriors s’ha fet entrega del premi Grifonet a persones de les Terres de l’Ebre per la seua trajectòria cultural o científica i per la importància tasca intel·lectual, social o humana. La premiada del 2018 va ser Zoraida Burgos, escriptora i bibliotecària, la qual farà entrega del Grifonet 2019. 

A més a més a Amposta després de l’èxit de la primera presentació del conte a ‘les Terres de l’Ebre al municipi’ de l’il·lustrador roquetenc Ignasi Blanch, el dissabte 21 de desembre es farà la presentació a les 12h .

Redacció – C. M.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close