EbreNotícies

Prop de 60 parades participaran al Mercat de Santa Llúcia d’Amposta

Serà diumenge 15 de desembre, al carrer Major, plaça de l’Ajuntament, carrer Nou i carrer Corsini, de 10:00 h. a 21:00 h

Fins a 57 parades participaran el proper diumenge 15 de desembre en la 22a edició del mercat de Santa Llúcia, que tindrà lloc al voltant de la plaça de l’Ajuntament. El Mercat s’inaugurarà a les 10 hores del matí del diumenge 15 de desembre i romandrà obert fins les 21 hores.

Com cada any, al carrer Major s’ubicaran les parades de comerç local, on es podrà trobar roba, moda infantil i puericultura, sabates i complements, bijuteria i bosses, llibreria i material d’oficina, decoració… A la plaça de l’Ajuntament hi haurà les parades de productes alimentaris i gastronòmics, on es poden trobar llavors confitades, gominoles, mel i torrons, forns de pa, plantes aromàtiques o safrà… Al carrer Nou i Corsini estaran les parades d’artesans, on es podran trobar perfums i ambientadors, sabó natural, coixins terapèutics, bijuteria i atrapa somnis, pedres i ceràmica, pessebres, barraquetes, maquetes de fusta i joguines, entre d’altres. També hi haurà tallers de manualitats de Nadal com ‘La bugada del Pare Noel’.

Paral·lelament també s’inaugurarà la Fira Social de Santa Llúcia, que estarà ubicada al carrer Major i comptarà amb la presència d’una desena d’entitats que donen suport a les persones més vulnerables i treballen per la sensibilització, prevenció i lluita contra les malalties.

Cortines amb temàtica de globus aerostàtics

El mateix diumenge a les 11.00 hores s’inauguraran ‘Les cortines de Santa Llúcia’, confeccionades amb la col·laboració del Club Social, La Residència d’avis d’Amposta i APASA. La temàtica de les cortines seran globus aerostàtics que representen la temàtica del Nadal d’enguany: ‘La volta al món en 80 dies’. Els globus estaran confeccionats en troquels de cartró cedits per Saica Pack.

En el marc de la Fira de Santa Llúcia, que és la patrona de les modistes, el Museu Terres de l’Ebre ha organitzat una conferència sota el nom ‘L’art de l’agulla: el naixement de l’alta costura’, que es farà el dijous 12 de desembre a les 19.30 hores a la Sala d’actes del mateix museu.

Redacció – N. A.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close