14.3 C
Amposta

Paüls eliminarà els plàstics d’un sol ús a les festes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Paüls eliminarà els plàstics d’un sol ús en les festes i actes que organitze i promourà la utilització del got reutilitzable a partir de la festa major d’agost. En aquest sentit, l’Ajuntament va convocar un concurs per elegir el disseny del got que es farà servir. I el guanyador del concurs ha estat Samuel Lara.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és reduir el consum de plàstics d’un sol ús i fer un poble més sostenible.  “Cada festa es gastaven unes quantitats molt elevades de gots i això no és sostenible. En aquesta iniciativa també hem parlat i sumat alguns bars i restaurants del poble”, ha manifestat l’alcalde de Paüls, Enric Adell, que ha afegit: ”Aquí hem de ser ambiciosos i l’administració hem d’anar de pressa, ja que el canvi climàtic és una realitat que hem de combatre tots i totes sense perdre temps.“

Una altra mesura que ha adoptat l’Ajuntament ha estat l’eliminació de les banderetes de plàstic per decorar els carrers. En aquest cas, s’ha apostat per un sistema amb roba que permetrà reutilitzar-la els següents anys. També se suprimiran els plats de plàstic als menjars populars.

Redacció – V. Ll. S.

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -