14.3 C
Amposta

Movem Jesús-PSC aposta per una renovació integral del camp de futbol de Jesús

Proposa habilitar nous vestuaris, construir nous lavabos, millorar el reg de la gespa i ampliar de zona d'emmagatzematge

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La coalició Movem Jesús – PSC continua treballant per fer dels seus pobles una peça clau del municipi. En aquest cas, han avançat una proposta necessària a les instal·lacions esportives del CF Jesús Catalònia, i històricament demandades per tots els seus usuaris i per molts socis de l’entitat. L’equip que lidera la jesusenca Marga Abelló aposta per intervenir al camp de futbol en diverses línies de treball estratègiques.

En primer lloc, la coalició Movem Jesús – PSC ha plantejat habilitar nous vestuaris on actualment hi ha els existents de futbol 7, que són de petites dimensions i es troben en mal estat, així com aprofitar part de la zona annexa que està lliure. Així mateix, proposa col·locar tanques perimetrals a l’exterior de l’estadi, adequar el sistema de reg de la gespa per optimitzar l’ús d’aigua i cobrir la part superior de l’espai existent darrere dels vestuaris grans, això permetria ampliar la zona d’emmagatzematge o els treballs esportius.

L’actuació preveu també la construcció d’uns lavabos a l’actual zona de taquilles, adaptats a persones amb mobilitat reduïda per a facilitar-ne l’ús i l’accés. Finalment, es contempla posar més plaques fotovoltaiques per a fer més eficient el conjunt d’instal·lacions, una aposta per les energies renovables que aniria lligada a la creació d’una comunitat energètica al poble.

La candidata Marga Abelló ha explicat que “amb aquestes propostes d’intervenció a la zona esportiva, la coalició de Movem Jesús – PSC posem en relleu el nostre compromís amb les jesusenques i jesusencs. Considerem l’activitat esportiva, entre d’altres, un dels motors del poble. Cal, per tant, treballar per adaptar i millorar les instal·lacions existents, tot assegurant el seu manteniment, per fer de Jesús un poble viu i dinàmic”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -