EbreNotícies

Mel La Paquita del Perelló presenta el seu nou expositor al Fòrum Gastronòmic Barcelona

Mel Muria ha aprofitat la fira gastronòmica per excel·lència de la capital catalana per donar a conèixer aquest nou producte entre els professionals del sector hosteler

L’equip de Mel Muria (www.mielmuria.com), la marca centenària de mel del Perelló, ha presentat un nou producte destinat al Canal Horeca en la tercera edició del Fòrum Gastronòmic de Barcelona celebrat, del 18 al 20 de novembre, al Palau 8 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, a la capital catalana.

Es tracta d’un expositor de bresca de mel de la seva marca de mel artesanal Mel La Paquita (www.melapaquita.com) destinada al Canal Horeca. L’expositor està creat i dissenyat per oferir mel artesanal sense cap tipus de manipulació als comensals d’esmorzars bufet d’hotels i restaurants.

El certamen, que ha superat els 20.000 visitants i ha comptat amb 326 empreses expositores i 500 marques, ha reunit professionals de sector, principalment restauradors, i també a nombrosos caps de compra, distribuïdors i reconeguts xefs, que han ofert diferents conferències i tallers .

Molts assistents a la fira s’han apropat a l’expositor de Mel La Paquita per conèixer de primera mà aquest nou producte que ha tingut una gran acceptació entre els professionals del sector.

Redacció – V. Ll. S.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close