14.3 C
Amposta

Mel La Paquita del Perelló presenta el seu nou expositor al Fòrum Gastronòmic Barcelona

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

L’equip de Mel Muria (www.mielmuria.com), la marca centenària de mel del Perelló, ha presentat un nou producte destinat al Canal Horeca en la tercera edició del Fòrum Gastronòmic de Barcelona celebrat, del 18 al 20 de novembre, al Palau 8 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, a la capital catalana.

Es tracta d’un expositor de bresca de mel de la seva marca de mel artesanal Mel La Paquita (www.melapaquita.com) destinada al Canal Horeca. L’expositor està creat i dissenyat per oferir mel artesanal sense cap tipus de manipulació als comensals d’esmorzars bufet d’hotels i restaurants.

El certamen, que ha superat els 20.000 visitants i ha comptat amb 326 empreses expositores i 500 marques, ha reunit professionals de sector, principalment restauradors, i també a nombrosos caps de compra, distribuïdors i reconeguts xefs, que han ofert diferents conferències i tallers .

Molts assistents a la fira s’han apropat a l’expositor de Mel La Paquita per conèixer de primera mà aquest nou producte que ha tingut una gran acceptació entre els professionals del sector.

Redacció – V. Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

Jesús celebrarà el cap de setmana ‘Ànims i avant’, del 10 al 12 de juliol

Després de diverses reunions amb la Secció de Festes durant el període de confinament, el poble de Jesús durà a terme un cap de...

Rècord històric de parelles reproductores de flamenc al delta de l’Ebre

La colònia de flamencs del Parc Natural del Delta de l’Ebre ha assolit aquesta temporada el rècord històric des que l’espècie va començar a...

Reobre el termini de matrícules el Centre de Suport Patufets de Roquetes

Durant aquest mes en què s'ha anat patint el confinament a causa de la crisi provocada pel coronavirus, es va publicar una notícia que...

Les mesures per fer front a la crsisi del coronavirus aprovades pel Consell Comarcal

El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre va aprovar ahir divendres, per unanimitat, el pla de mesures econòmiques, socials i sanitàries per fer...

La COVID-19 força la suspensió de les Festes Majors de la Ràpita 2020

L'Ajuntament de la Ràpita va decidir l'anul·lació de les Festes Majors de 2020, previstes del 23 de juliol al 2 d'agost, a causa de...
- Anunci -
- Anunci -