14.3 C
Amposta

Lídia Ferré, candidata del PSC a la Sénia, vol posar a les persones “en el primer pla de l’acció política municipal”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En l’acte celebrat a la Sala central Marcel·lí Domingo de la Sénia, la candidata socialista en un diàleg obert amb Salvador Illa, va anar esbrinant els principals eixos del seu programa electoral. Tots dos van coincidir en el fet que és necessària la política de proximitat, contacte permanent amb la gent, ser útils a la ciutadania. “Els veïns i veïnes reclamen una actitud resolutiva davant les dificultats, escoltar a la gent, anar a veure les coses i decidir com afrontar-les en benefici de la majoria, arribar a acords i no defugir de les responsabilitats”, explica Ferré.

Lídia Ferré va reclamar la complicitat de totes les institucions perquè la Sénia “estem lluny de tot, alhora que ben posicionats, per això necessitem bones comunicacions tant viàries com de telecomunicacions perquè volem generar prosperitat”. Segons la candidata, “hem de diversificar l’activitat econòmica perquè tenim molt de sòl industrial, en això l’ajuntament ens esforçarem al costat dels empresaris i també del comerç local que han estat desemparats durant aquests anys. No s’ha fet una política útil que generi riquesa pel municipi. Volen posar la Sénia en marxa”.

Ferré vol també un servei sociosanitari “de qualitat”, i assegura que “no pot ser que el CAP no funcioni a ple rendiment, la pandèmia ens va deixar desemparats i això ho resoldrem”. En aquest sentit, afirma que el PSC “va fer incorporar al pressupost de la Generalitat, més de 1.200 milions d’euros per a l’atenció primària, per tant, diners n’hi ha, ara cal que arribin a pobles com el nostre”.

La seguretat ciutadana “està dintre de les nostres preocupacions, per aquest motiu necessitem més efectius de mossos d’esquadra i policia municipal de proximitat i també instal·larem càmeres de seguretat”, diu Ferré.

Des de l’ajuntament “volem fer un acompanyament de la gent gran i no deixar-los sols amb els seus tràmits quotidians i amb l’administració. Volem acabar en les desigualtats i una societat cohesionada, per aquest motiu, també, emprendrem actuacions adreçades a la joventut. L’accés a l’habitatge no ha de ser una dificultat, perquè és la manera d’evitar el despoblament”, acaba dient la candidata.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -