14.3 C
Amposta

L’empresa Kensho Sake, guanya un premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

El passat 31 de gener, l’empresa de l’Ampolla Kensho Sake va recollir a Girona el premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) 2018 en la modalitat d’agroindústria. Aquests reconeixements, dotats en 6 mil euros i promoguts pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, volen distingir a les empreses agràries i les agroindústries que hagin incorporat innovacions que representin un nou producte, procés o gestió per a l’empresa, orientades a millorar la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses, mitjançant la innovació.

Kensho Sake va ser escollit per la implantació d’innovacions en els processos de primera transformació i/o conservació de productes d’origen agrari a l’hora de l’elaboració del sake i dels ferments derivats de l’arròs amb varietats locals. En la modalitat d’empresa agrària, la guanyadora va ser l’empresa Verdcamp Fruits SAT, de Cambrils; i el premi de la categoria de jove/a emprenedor/a innovador/a se’l va emportar Francesc Ribas, de Can Puxic, ubicat a Premià de Dalt.

El jurat dels premis PITA 2018 va estar presidit pel director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, i constituït per representants de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la Universitat de Lleida, de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

Tímid degoteig de casaments: entre replanificar data o decantar-se pel 2021

La celebració de casaments a Tarragona es reprèn tímidament, sense presses. Molts nuvis encara no tenen clar si els compensa casar-se en plena desescalada....

Preguntes i respostes sobre l’activitat esportiva a les Terres de l’Ebre

A les Terres de l'Ebre es pot practicar esport i passejar però encara hi ha normes establertes en la fase 2. A continuació teniu preguntes i...

Les Escoles Agràries d’Amposta i Gandesa obren un nou període d’inscripció

Les Escoles Agràries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya obren un nou període de preinscripcions per al...

La Policia Local de l’Ametlla de Mar denuncia set joves per possessió i consum de drogues

La Policia Local de l'Ametlla de Mar ha denunciat un grup de sis joves, d’entre 17 i 35 anys, per possessió i consum de...

Els centres escolars reobren enmig de recels en els territoris que estan en fase 2

Els centres escolars catalans reobren enmig de recels aquest dilluns en els territoris en fase 2, és a dir, a les comarques gironines, Alt...
- Anunci -
- Anunci -