EbreNotícies

Èxit de l’atenció pediàtrica unificada Tortosa al CAP Baix Ebre

Ha atès un total de 1.643 consultes des de la posada en funcionament

La directora dels, Mar Lleixà, acompanyada del gerent territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, Carles Tobar, i de la directora del Servei d’Atenció Primària de l’ICS a les Terres de l’Ebre, Maria Ferré, ha visitat avui el CAP Baix Ebre a Tortosa per constatar el funcionament de la línia pediàtrica unificada que es va posar en funcionament el passat 20 de maig.
Des de l’inici de l’activitat de la pediatria unificada al CAP Baix Ebre s’hi han realitzat 1.643 consultes de les quals, 691 corresponen a infermeria i 952 a pediatria. D’aquestes, un total de 800 han estat xiquetes i 843 xiquets. Per franges d’edat, destaquen que el major nombre d’aquestes han estat de nadons de 0 i 1 anys amb 265 i 231, respectivament.
La directora dels Serveis Territorials de Salut, Mar Lleixà, ha destacat “el bon funcionament de la pediatria unificada a Tortosa. Ha estat un canvi que s’ha realitzat per tal de garantir l’atenció pediàtrica a la ciutat”. Lleixà ha insistit en què “aquestes instal·lacions, així com la unificació, comportarà una millora tant per a les famílies com per als professionals i estem convençuts que el grau de satisfacció tant del servei com de les condicions dels professionals serà elevat”.
Redacció – N. A.
Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close