EbreNotícies

Deltebre seu de la Festa de l’Orgull LGTBI+

S'hi va llegir un manifest i hi va haver actuacions musicals

Aquest any la Festa de l’Orgull LGTBI+ es va celebrar el 15 de juny a la comarca del Baix Ebre i el municipi escollit per LGTeBre va ser Deltebre. La festivitat es va celebrar amb una cercavila des de Sant Jaume d’Enveja fins al Centre EbreTerra a Deltebre, on s’hi va fer una lectura del manifest a càrrec de Rosa Vandellòs, jutgessa de pau, mestra i activista del municipi. Vandellòs ha afirmat que ha estat un orgull la proposta que li van fer des del col·lectiu per “reivindicar totes les coses que s’hi han de reivindicar”.

A més a més hi va haver actuacions musicals a càrrec de Júlia Castellà, Mascarats i Dj Two Shots. Per part dels veïns la festa va estar molt ben rebuda i son molts els que s’hi van sumar sumat. De fet, Anna Giménez, regidora de l’Ajuntament de Deltebre, va explicar com molts veïns van col·laborar i participar en la rua i la festa a la nit.

Des del col·lectiu LGTeBre es va animar a seguir reivindicant els drets i la igualtat del col·lectiu durant la resta de l’any. Aquest any s’ha posat el punt de mira en el 50è aniversari de les manifestacions de StoneWall, on es va iniciar la lluita pels drets del col·lectiu.

Font: ebredigital.cat

Redacció – D. T.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close