EbreNotícies

El Deltebre Dansa crea una emotiva peça per recaptar fons per als afectats per l’incendi

Roberto Olivan, director del Festival Deltebre Dansa ha creat una peça de videodansa per recaptar fons per Rebrotem, una iniciativa que busca aconseguir 250.000 euros per ajudar als afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre, Les Garrigues i el Segrià.

El Festival s’ha volgut solidaritzar amb els afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre, Les Garrigues i el Segrià, amb la creació de Pols latent, una emotiva peça de videodansa protagonitzada per Roberto Olivan, director del Festival, ballant enmig d’una de les zones més afectades pel foc que ha cremat més de 5.000 hectàrees d’arbres, matolls i camps de conreu.

El vídeo, creat pel deltebrenc Albert Vidal / Vèrtex Comunicació, té com a objectiu aconseguir fer més difusió de la campanya de crowfunding Rebrotem que busca recaptar 250.000 euros per ajudar als afectats pel foc de les tres comarques.

La iniciativa #Rebrotem se centra en coordinar les diferents accions ciutadanes que ajudin a restaurar l’ecosistema rural  perdut a causa de l’incendi forestal. La campanya de crowdfunding busca crear un fons econòmic comú per a ajudar a repoblar aquesta zona que va cremar durant 11 dies.

Totes les persones interessades en col·laborar, poden fer-ho a través de l’enllaç www.goteo.org/project/rebrotem.

“La natura ha estat molt malferida, però no és morta. La natura és forta, molt més que nosaltres, i, encara que no ho veiem, sota totes aquestes cendres manté el seu pols latent. Ara encara fumeja, però se sanarà a poc a poc i començarem a veure els primers senyals de vida. Per sort, la natura és sàvia, molt més que nosaltres, però de totes formes l’hem de cuidar i respectar, perquè sense natura no hi ha vida”, Roberto Olivan, director del Festival Deltebre Dansa.

Redacció – V. Ll. S.

 

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close