EbreNotícies

Constitució de la Comissió Territorial “País Viu” a la Ribera d’Ebre

El projecte té per objectiu front als problemes de despoblació, envelliment i retrocés econòmic en l'àmbit rural

El secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, presidirà el proper dimarts 26 de novembre a les 11:30 hores l’acte de constitució de la Comissió territorial País Viu a la Ribera d’Ebre. La sessió constitutiva comptarà amb la participació del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès; la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim; alcaldes de la comarca i agents del territori.

Prèviament a l’acte de constitució, a les 11:15 hores, el secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, i la presidenta del Consell Comarcal atendran els mitjans de comunicació. Els mitjans gràfics podran accedir a la sala per prendre imatges.

El Departament de la Presidència, a través de la Secretaria d’Administracions Locals i Relacions amb l’Aran, ha dissenyat i impulsat l’Estratègia de Dinamització Territorial que té com a objectiu generar oportunitats a través de l’activitat econòmica de les comarques amb la implicació compartida de la Generalitat amb els ens locals i els actors privats i d’aquesta manera, actuar contra les causes del despoblament i l’envelliment. L’estratègia busca transmetre l’aliança de treball bilateral entre el Govern i el territori.

Redacció – N. A.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close