14.3 C
Amposta

Xavier Royo tornarà a encapçalar la candidatura de Junts per l’Aldea

L'actual alcalde de l'Aldea vol revalidar l'alcaldia com a candidat de Junts

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Xavier Royo, actual alcalde de l’Aldea, ha confirmat que es torna a presentar a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig i ho farà amb la candidatura de Junts per l’Aldea. Royo comenta que ser alcalde del municipi és una de les millors coses que li han passat a la seua vida perquè la política municipal l’apassiona. També es torna a presentar “per responsabilitat”, ja que ara per ara a l’Aldea “estem treballant en molts de projectes, subvencions i probables implantacions industrials i l’única candidatura que pot garantir que s’acabin executant és Junts per l’Aldea”.

Durant aquesta legislatura que Xavier Royo ha estat alcalde, s’han impulsat moltes accions que han transformat urbanísticament el poble i s’han implantat o ampliat noves indústries als polígons. Com a accions destacades hi ha la urbanització de dos trams de l’avinguda Catalunya que han unit físicament l’Hostal i l’Estació, el passeig i el parc de la Via, l’obertura d’un nou vial i urbanització a l’antic pas soterrat de la via, la millora de molts de carrers, la Via Verda i la xarxa de carrils bici, l’enjardinament i millora en molts indrets del poble. Les millores en serveis, com ara, abastament d’aigua, sectorització i renovació de la xarxa d’aigua, la millora de la xarxa d’Endesa, que ha evitat les contínues i llargues apagades de llum, el reforçament i millora de la xarxa de clavegueram, el desplegament de la fibra òptica al nucli urbà i part de les Ravals.

El consistori també ha realitzat una forta inversió a les Ravals, s’han dut a terme millores de camins, de la xarxa d’Endesa, de l’abastament d’aigua a la Raval de Sant Josep, geolocalització, enllumenat i la implantació de punts de recollida selectiva. Pel que fa a equipaments, destaca l’Escola de Música, la remodelació de la Sala Polivalent Ramon Salvado, la nova gespa al camp de futbol i les dues noves pistes de pàdel. Com activitat econòmica, destaca l’ampliació de Saica i les noves implantacions de Florette, Jabil i Kronospan.

Presentació Xavier Royo

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -