14.3 C
Amposta

Xavier Faura: “El Consell ha de ser l’espai on consensuem el model de creixement de la comarca”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El republicà Xavier Faura ha estat elegit president del Consell Comarcal del Baix Ebre, amb el suport dels onze consellers comarcals d’Esquerra i els dos de Movem Terres de l’Ebre, fruit de l’acord signat entre els dos partits per garantir la governabilitat a l’ens comarcal. “El Consell ha de ser l’altaveu reivindicatiu del territori, per això us proposo que sigui l’espai de debat on alcaldes i càrrecs electes consensuem el model de creixement del Baix Ebre”, ha manifestat Faura.

Millorar la qualitat de vida de la ciutadania, dinamitzar econòmicament la comarca, evitar el despoblament, fer del Baix Ebre un referent en termes de sostenibilitat i ecologia i treballar per l’equilibri territorial de forma mancomunada amb la resta de comarques ebrenques són els principals objectius del pacte de govern firmat entre Esquerra i Movem.

“Encetem una nova etapa que volem que sigui de consens polític. Tenim una majoria política que garanteix el suport de l’acció de govern, però amb això no n’hi ha prou”, ha assenyalat el president del Consell, que s’ha compromès a cercar amplis acords amb la resta de partits i institucions del territori. “Hem de fixar conjuntament les polítiques de col·laboració amb els productors agrícoles de quilòmetre zero, debatre sobre la xarxa de comunicacions i transport públic o el model de creixement turístic i industrial”, ha dit Faura.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -