14.3 C
Amposta

Xarim Aresté fa un avançament del seu pròxim disc amb el single ‘Mai Més’

Amb aquest tema, el cantant de Flix, convida a donar les gràcies i a avançar cap a nous horitzons, abraçant la filosofia del "mai més" com una oportunitat per plantar-se i seguir endavant

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El cantant Xarim Aresté ha estrenat aquest divendres ‘Mai més’ (RGB Suports), primer avançament del seu pròxim disc. Un tema que convida a donar les gràcies i a avançar cap a nous horitzons, abraçant la filosofia del “mai més” com una oportunitat per plantar-se i seguir endavant. També convida, com ha destacat el segell, a reflexionar sobre la perspectiva del temps, la persecució de somnis i la importància de viure plenament. “M’encanten els frasejos dels metalls. El fet que siguin de llibre, esmolen la ironia de tota la paròdia. Per a mi, com en qualsevol comèdia, la gràcia de la cançó està en el fet que és alegre sense resultar absurda o directament estúpida”, ha explicat Aresté, a través d’un comunicat.

Inspirat pel seu avi, que deia que qui no riu no ha entès res, Aresté planteja la cançó com un antídot contra la ignorància, incitant a la rialla com a eina per comprendre més profundament la vida.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -