14.3 C
Amposta

[VÍDEO] Rutes en caiac amb poesia recitada enmig de les badies del Delta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des de Poesia Surf i Kaiak ofereixen rutes guiades en caiac i una performance poètica que està agradant molt al turisme del Delta de l’Ebre. Les rutes s’adapten a cada grup i la relaxació hi és ben present ja que és una espècie de meditació activa. Podeu veure-ho al següent vídeo:

Els preus son força competitius tot i estar en temporada alta. Ho podeu veure a continuació:

  • Torre de Sant Joan, Muscleres experience, Travessia i posta de sol a la Badia, Desembocadura de Migjorn, Illa de Gràcia i Badia i Faro del Fangar: ADULTS: 20 euros-kaiak, 25 euros-paddlesurf. INFANTS: 15 euros-kaiak, 20 euros-paddlesurf.
  • Miravet-Benifallet: ADULTS: 25 euros-kaiak, 30 euros-paddlesurf. INFANTS: 20 euros-kaiak, 25 euros-paddlesurf.
  • Bodyboard, longboard i paddlesurf: 34 euros, adults. 25 euros, infants.

També hi ha descomptes per a grups a partir de 6 persones, ja que la setena plaça és gratuïta, i a partir de 10 persones totes elles paguen 15 euros cadascuna.

Una de les rutes estrella és la Posta de Sola a la Badia de 19.00 h a 21.15 h, que en funció de les condicions ambientals de la ruta pot ser fins a la Torre de Sant Joan o fins a les muscleres dels Alfacs. A més, hi ha una nova ruta que serà el dia 14 de setembre a les 23.30 h perquè hi haurà la presència de la lluna plena.

Redacció – V. Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -