14.3 C
Amposta

[VÍDEO] Quim Torra es pronuncia al Parlament sobre l’abocador de Riba-roja d’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció.- A la sessió de control del Parlament que s’ha produït avui, la diputada cupaire Natàlia Sànchez ha parlat sobre les polítiques mediambientals i sobre l’incompliment, que el seu parer, fa el govern català en aquest tema.

En la seva rèplica, el president Quim Torra ha reiterat que està preocupat pel dipòsit de residus industrials classe 2 que s’està projectant a la població rirberenca de Riba-roja d’Ebre. “A mi em tindrà al costat del Port de Tarragona i em tindrà en contra de l’abocador de Riba-roja. Aquest país és possible conciliar activitat econòmica amb respecte al medi ambient i progrés i futur per la pagesia és possible”, ha dit Torra.

 

Per la seva banda, la Plataforma Ribera Digna ha piulat que no entén la “contradicció” del president Torra en el tema, ja que l’alcalde de Riba-roja d’Ebre i impulsor del projecte, Antonio Suàrez, és del PDeCAT i Director Territorial dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre.

Encara resta saber quina serà la conclusió final del grup jurídic creat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i el Departament de Territori i Sostenibilitat, encarregat d’analitzar de manera extraordinària l’abocador i qui la setmana passada va anunciar que encara no trobava escletxes legals per aturar-lo. Un projecte que, recentment, Suàrez ha anunciat que s’ampliarà amb una segona planta de tractament i amb la creació de 30 nous llocs de treball.

 

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -