14.3 C
Amposta

[VÍDEO] Així motiven els joves entrenadors al seu equip de nens ampostins que van cuers

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Fran R.- Diu en Roger Miralles que quan va a jugar amb el seu equip de juvenil preferent de l’Amposta, el públic i a vegades, els pares, embruten l’ambient, generen pressió i cohibeixen els jugadors. És un clàssic en el món del futbol, que els espectadors enlloc de gaudir, es desfoguen amb insults i cridòria. Però en el cas dels petits que entrena en Roger en el seu mateix club, juntament amb l’Aitor Fava i l’Ethan Fortunyo, sembla que són els xiquets els que tenen que ensenyar els adults.

I es que l’Aitor, en Roger i l’Ethan, veient que el seu equip Benjamins Blancs del Club Futbol Amposta, es posaven tristos per anar a la cua en la lliga, van decidir fer quelcom perquè els nens veiessin que els valors estan abans del futbol.  Aprofitant que l’Ethan havia fet un vídeo amb frases motivacionals i amb imatges dels petits jugadors, arran un treball acadèmic d’audiovisuals, van decidir que la peça la veiessin els nanos del seu equip.

“Ens agrada molt treballar amb els xiquets, ells aprenen de natros i natros d’ells, i veient la cara que fan amb aquest video, pensem que a part de jugar a tubol s’han de formar com a persones. El més important es inculcar els valors, i sobretot en aquesta edat”, explica Roger.

Els pares dels marrecs els hi ha encantat la idea i veuen que els seus fills es senten importants cada cop que veuen el vídeo i que potser, no és tan important el guanyar com saber-se comportar o ser esportiu. En un món on sembla que l’únic que val és ser el millor, aquests joves entrenadors han donat una lliçó de per vida, a uns nens, que no seran iguals. 

Per cert, l’Ethan, l’Aitor i el Roger no passen dels vint anys. Un exemple que les noves generacions futbolístiques són d’un altre paner. I per millor. 

Per qui ho vulgui saber, els Benjamins Blancs fa poc van trencar la seva mala ratxa i van empatar al camp de la rapitenca..

 

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -