Tots els gols

Victòria de doble valor per a l’Ulldecona

Quarta victòria consecutiva a casa que suma el CF Ulldecona i de doble valor davant un rival directe com el CF la Canonja (1-0) que iguala el golaverage particular i que li dóna tres punts importants per sortir de la zona de compromís de la classificació.

El partit va estar marcat per un joc al mig del camp on es deixava notar la tensió dels punts en joc, amb un conjunt faldut molt ben plantat sobre el terreny de joc sense passar engúnies defensives. Fruit d’aquesta dinàmica van trobar el camí del gol en una bona acció per la dreta que es ficava la passada filtrada per la zona central on Nacho definia. A partir del gol els ulldeconencs es creixien i tenien dos immillorables ocasions per deixar el partit vist per sentència, tot i que minuts abans en un error defensiu prop va estar de costar-los l’empat.

El neguit del resultat ajustat es mantenia durant la segona part on els jugadors de Carlos Gilabert en tres contres van tindre l’opció de matar el partit però un remat fora i dos grans aturades del porter mantenien la incertesa fins al tram final.

Carlos Gilabert tècnic de l’Ulldecona, resumia el partit així:

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close