El racó de l'economista

Vertice 360, els bons resultats li donen ales per canviar la tendència

Ahir dijous, els mercats financers espanyols, començaren el dia amb una pluja de resultats, la gran majoria d’aquests eren bons: Vertice 360, Amper, Audax, Tecnicas. Altres més que bons feien pena i donaven ganes de plorar: la constructora OHL, la paperera Ence o l’hotelera Sol Melià. El cert, que a poc a poc es va definint quins valors tindran un any dolent i quins valors tindran un any bo.

Probablement, uns dels resultats més interessants que s’han publicat fins ara ha estat la de la productora- distribuïdora, Vertice 360. I és que, per segon any consecutiu torna a tenir beneficis positius i quasi multiplicant per 4 respecte a l’any anterior. Exactament, 7,56 milions d’euros de benefici net, a més a més, uns ingressos d’explotació de més de 10 milions d’euros.

La veritat, tot i que ahir els mercats financers no acompanyaven, la cotització de Vertice no es va ressentir sinó tot el contrari. És a dir, la distribuïdora de cinema ho va celebrar apujant el preu de les seves accions, donant a entendre que els inversors aplaudien aquests resultats, posant fi a la correcció que comença aproximadament fa quatre mesos i, per tant, iniciant una nova etapa alcista. Per acabar i acompanyant aquest possible canvi de tendència, avui divendres estrenen als cinemes espanyols la pel·lícula britànica, The Gentlemen, una bona recaptació pot donar més ales a Vertice, sobretot, en aquests moments en què els inversors cerquen empreses immunes al coronavirus.

Batiste Forcadell

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close