14.3 C
Amposta

Vane Reina, una jove empresària ampostina, s’incorpora a la llista municipal del PSC d’Amposta

El més vist

- Advertisement -
Vane Reina és una jove ampostina de 33 anys, emprenedora. Pertany a la quarta generació de l’empresa familiar a la que s’hi dedica en l’actualitat.

- Advertisement -

Titulada en Cosmetologia, i també en Caracterització i Efectes Especials (FX) en Color Up a Barcelona. Ha estudiat Interpretació de teatre en l’Escola de Teatre Municipal de Tortosa. En aquests àmbits, ha treballat en FilmsNomades, en maquilladors professionals com Pedro de Diego, Conxa Rodríguez… i també ha col·laborat tant en el maquillatge, perruqueria com interpretació en pel·lícules com “Gotas de Agua”,  “Family Tour”, “La sed”,  “Au però au”, “L’aniversari”….

Coneixedora del món del comerç perquè ha treballat en diferents perruqueries i botigues d’Amposta. Va ser propietària de la botiga de roba “Los Caballitos moda infantil”. Filla i neta d’empresaris, s’ha incorporat definitivament des de fa 8 anys a l’empresa familiar “Atracciones Mediterraneo”.

“Sempre he tingut una gran inquietud en participar en la política per millorar la meva ciutat, i he trobat en la candidatura de Francesc Miró aquell espai per poder donar el meu parer i implicar-me per fer d’Amposta una ciutat amb oportunitats per tota la seva gent, perquè no hi estic d’acord en la  manera de fer de l’actual govern municipal. Des de la meva vessant com a emprenedora puc aportar la meva experiència en favor del comerç i el mon empresarial en el seu conjunt .” ha afirmat Vane.

Per la seva part, Francesc Miró ha afirmat “Estic il.lusionat de que s’incorporen a la meva candidatura gent jove i emprenedora. Vane és una de les moltes noies ampostines que representa l’esperit emprenedor de la joventut, capaç de cobrir diverses àrees municipals gràcies a la seva experiència en el món empresarial i del comerç, tant necessàries a Amposta”.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -