14.3 C
Amposta

UP signa un acord amb el Centre de Reempresa pels que vulguin vendre la seva explotació a altres pagesos

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

NdP.- El coordinador nacional d’Unió de Pagesos, Joan Caball, i el president de la patronal catalana Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad, han signat avui un acord de col·laboració amb la finalitat que els afiliats del sindicat puguin beneficiar-se dels serveis i recursos d’aquesta última entitat. L’objectiu del conveni és l’assessorament tant pel que fa a impulsar i estructurar la transmissió empresarial dels afiliats com per evitar el tancament de petites explotacions familiars agrícoles i ramaderes del país per falta de relleu, i per evitar la destrucció de l’ocupació.

Els afiliats d’Unió de Pagesos podran adreçar les seves consultes a partir d’aquest mes als punts d’atenció del Centre de Reempresa, on rebran informació. En aquest sentit, un dels objectius del Centre de Reempresa de Catalunya és el d’assessorar per tal que no es perdi teixit productiu al camp català.

El programa Reempresa permetrà posar en contacte pagesos que tenen intenció de cedir la seva activitat i persones que en volen prendre el relleu, en el model pel qual un nou emprenedor pren el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent, la qual compra en la seva totalitat per continuar l’activitat, salvaguardant el patrimoni empresarial individual i col·lectiu.

El programa promogut per la Cecot i Autoocupació és un model d’emprenedoria i creixement empresarial que consisteix en un mecanisme segons el qual una nova persona emprenedora pren el testimoni en la gestió d’una activitat ja existent. Reempresa va iniciar la seva activitat el 2011 i ha assolit més de 2.100 casos d’èxit, que han generat més de 95 milions d’inversió induïda i han salvaguardat més de 6.000 llocs de treball a Catalunya.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -