14.3 C
Amposta

Una vintena de persones participen als cursos de vins i maridatge a Deltebre

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

Una vintena de persones han participat en els cursos de sommelieria i maridatge i de presentació de vins i begudes a les instal·lacions d’EbreTerra a Deltebre, una formació que ha anat a càrrec de la consultoria e-Forma’t amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Ebre.

La consellera comarcal responsable d’EbreTerra, Laura Fabra, i la directora d’e-Forma’t, Anna Casanova, van entregar ahir els diplomes als participants. Aquesta formació ha anat adreçada a treballadors i autònoms i ha estat subvencionada pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

L’espai de cuina d’EbreTerra està a disposició de totes aquelles empreses que necessiten un equipament professional per fer formació, demostracions o promocions relacionades amb la cuina o la gastronomia. En aquest sentit, aquest mes de novembre hi ha programats diversos tallers de cuina, un dels quals anirà a càrrec de la delegació Baix Ebre-Montsià de l’Associació de Celíacs de Catalunya, que farà un taller d’aperitius dolços i salats el pròxim 16 de novembre.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

La Diputació de Tarragona assessora els municipis en el procés de desconfinament

La Diputació de Tarragona assessora els municipis de la demarcació en els dubtes relacionats amb el desconfinament per la Covid-19. La institució supramunicipal forma part de la...

Els municipis del Montsià acorden suspendre totes les festes d’estiu

El Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Montsià d'aquest dimecres, 3 de juny, celebrat de manera telemàtica, ha acordat, en una decisió sense precedents, suspendre...

L’Atenció Primària de Terres de l’Ebre es reorganitza per afrontar el retorn de l’activitat

Amb la posada en marxa de la fase 2 de desconfinament a la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre va iniciar la recuperació progressiva...

Sanitat accepta que les Terres de l’Ebre passin dilluns a la fase 3, l’última fase

Barcelona i àrea metropolitana nord i sud –unificades en una sola regió- i Lleida passaran a la fase 2 dilluns que ve i l’Alt...

La Sénia reclama a Salut la reobertura del CAP durant les 24 hores

L’alcalde de la Sénia, José Ramon Bellaubí, ha valorat la primera fase de reobertura del centre d’atenció primària de la Sénia com un “primer...
- Anunci -
- Anunci -