14.3 C
Amposta

Una perruquera tarragonina protagonitza la cita més incòmoda de First Dates

L'equip del programa l'ha descrit com "la pitjor primera impressió de la història"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Des que va obrir les seves portes a l’abril de 2016, el restaurant de First Dates ha acollit centenars de cites de tota mena. En algunes ocasions, el programa acaba ajuntant a dues persones que realment no tenen res a veure, provocant cites d’allò més incòmodes com la que van protagonitzar ahir en antena Juanjo i Ana María, una perruquera de Tarragona qui reconeixia davant de les càmeres del programa de la Cuatro que no havia estat feliç en la vida perquè ha viscut sempre al costat d’un home masclista, possessiu i molt gelós. Per aquesta mateixa raó, i després de més d’onze anys de viduïtat, la perruquera de Tarragona reconeixia que havia acudit al programa per a enamorar-se i sentir alguna cosa per una persona d’una vegada per totes.

Els dos arribaven amb ganes al restaurant, però en veure’s la primera impressió no podia ser pitjor. La tarragonina no sabia on ficar-se, i no es va tallar ni un pèl a l’hora d’expressar-l’hi al cambrer, portant-se fins i tot les mans a la cara: “Ai, no m’agrada!“.

Però Ana deixava molt clara la seva opinió sobre Juanjo: “Déu meu, Déu meu, em moro! Abans em tiro al tren. No estic tan desesperada, eh. És un morcón, Déu meu!“.

Finalment, no s’han pogut entendre i els dos se n’han anat pel seu costat: ella ha afirmat que ell era “molt curt de paraules” i “incapaç d’aixecar-li l’ànim” i ell ha assenyalat que ella no era el seu tipus.

Juanjo y Ana María, en 'First Dates'. (Cuatro)
Juanjo i Ana María, a ‘First Dates’. (Cuatro)

Podeu veure la cita aquí:

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -